Damlandslaget 2013

Damlandslaget laddar inför två landskamper mot grannationen Danmark den 17 (i Köpenhamn) samt den 18 maj i Halmstad. Uppladdningen sker i Polen där vi matchar mot ett flertal polska lag. Vi hade även med oss Danmark under resans första dagar. Glöm inte att komma och heja på oss i Halmstad i helgen!

Polacker är bra på mycket dom

Publicerad 2012-09-01 21:53:00 i Allmänt,

Att polacker är bra på många saker stod klart efter siutet av denna dag. Dels har deras klipska passare hittat luckor i vårt spel vi inte visste fanns och tagit många petpoäng. Detta tillsammans med många egna misstag, bland annat serven, bidrog till förluster i dom första två turneringsmatcherna. Framåt halv 6, då vi spelade vår sista match, hade vi dock lärt oss av våra misstag. Nu satt servarna där dom skulle och peten grävdes upp av ett alert försvar.

Nu är endast en match kvar i turneringen som kommer spelas mot hemmalaget. Håll tummarna för oss klockan 13!

Efter turneringen bar det i sedvanlig ordning av mot hotellet som ikväll anordnar ett bröllop. Med en stor bukett blommor och stämsång tågade vi in och drog av "ja mo han leva" framför brudparet och deras drygt 50 gäster. Detta var väldigt uppskattat och vi fick tillbaka den polska versionen av samma låt. Efteråt trodde vi att det bara var att tåga ut igen. Men icke. Polackerna ville annat. "Dance, dance!" Skrev DJ'n och ett tjugotal polacker rusade fram och började rycka i oss. Vi fick oss alla en svängom med olika duktiga dansare!

Nu är det dags för dusch nummer två efter den svettiga dansen och sedan blir det sängen och uppladdning inför matchen imorgon!

Sov gott Sverige!
/Sara, Freja och KajsaBajsa
Ps. Bilder på spektaklet kommer inom kort!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela