Damlandslaget 2013

Damlandslaget laddar inför två landskamper mot grannationen Danmark den 17 (i Köpenhamn) samt den 18 maj i Halmstad. Uppladdningen sker i Polen där vi matchar mot ett flertal polska lag. Vi hade även med oss Danmark under resans första dagar. Glöm inte att komma och heja på oss i Halmstad i helgen!

GAMEDAY!

Publicerad 2011-09-03 13:16:18 i Allmänt,

Nu är det äntligen dags för match. Snart åker vi till hallen och matchstarten är om 1 h 50 min.

TAGGA, TAGGA, TAGGA!!! >)

/#4



Tillsammans!

Bilder

Publicerad 2011-09-02 22:02:34 i Allmänt,

Tänkte roa med lite bilder från Universiaden, så enjoy!



Lagbild inför ceremonin med SAIF, det var strålande sol och antagligen nånstans runt 150 grader varmt. Ser vi bländade och svettiga ut så är det för att vi är det! :)



Maskoten och en del av Universiadens slogan + massa söta gubbar som fanns nästan överallt i stan.



Framför den hollywoodinspirerade skylten inne på universiadenbyn.



Hela laget samlat för en måltid i den stora matsalen.



Lagsammanhållning är viktigt! :)



Trots förlusten mot Kanada fanns det många bollar som var bra och värda att fira ordentligt!



Säkert ett anfallspoäng av Sara P, blocket var inte där iaf :)



Aida bankar boll!



Fler anledningar att fira (förövrigt min bakgrundsbild på datorn för att den ger en sån härlig känsla)!



Elin kom in och bidrog med både poäng och härlig energi!


Det var allt för denna gången, fler bilder kommer en annan dag. Nu är det dags att fokusera enbart på matchen i morrn. Ni kommer väl och hejjar på oss?!?!

//#4 Matilda

God morgon!

Publicerad 2011-09-02 07:17:05 i Allmänt,

Sovmorgonen idag uppskattades verkligen! Tänk att 45 min kan göra så mycket :) Visserligen så har vi ju mantrat att "trötthet är bara en känsla" men jag undrar om våra kroppar tycker det samma alla dagar!?
Kan bara hålla med föregående talare om att gårdagen var riktigt bra träningsmässigt, särskilt eftermiddagspasset som höll riktigt hög nivå och alla lyfte sig... det märks att matcherna börjar närma sig!!
Idag blir det ett konditionspass på Friskis vilket är bra både för kropp och knopp :) Som tur är så regnar det inte den här gången så vi behöver inte bli alldeles för blöta på vägen dit/hem :P I eftermiddag drar vi dock igång med ett bollpass igen, det är den första officiella träningen inför helgen och vi (tror jag talar för hela laget!) börjar bli riktigt taggade på match!!!
Ikväll kör vi även en lagaktivitet med att kolla på fotboll! Sverige EM-kvalar ju mot Ungern på bortaplan och vad jag har förstått så är en vinst i den här matchen nästan en EM-biljett.. de måste "bara" vinna någon mer match mot ett något sämre land sen så är det klart! Hoppas att det går vägen :)
Nu skall jag snart ta min snabba cykel aka "SilverBlixten" ner till hotellet och äta god hotellfrukost :)
Gårdagens insikt stod Minni för då hon efter 5år i landslaget tillsammans med Matilda plötsligt fick reda på att hon var högerhänt och inte vänsterhänt som Minni trott i alla år.. bättre sent än aldrig som vi brukar säga, eller!?

Snabbrapport

Publicerad 2011-09-01 23:58:12 i Allmänt,

Ännu en dag har passerat och matcherna kommer närmre och närmre :) Idag var vår bästa dag rent träningsmässigt, väldigt fokuserade spelare och vi utmanade varandra bra idag på båda passen. Gött att känna att det verkligen går framåt!

Nu är det sängdags men i morrn har vi sovmorgon, frukosten är inte förrän kl 7.30 :) Det uppskattas!!

Så godnatt till er.

/#4 Matilda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela