Damlandslaget 2013

Damlandslaget laddar inför två landskamper mot grannationen Danmark den 17 (i Köpenhamn) samt den 18 maj i Halmstad. Uppladdningen sker i Polen där vi matchar mot ett flertal polska lag. Vi hade även med oss Danmark under resans första dagar. Glöm inte att komma och heja på oss i Halmstad i helgen!

Hoppbilder på stranden

Publicerad 2012-09-12 20:04:14 i Allmänt,

Tjoo baalloo!
Nellie-fjunisen här, har haft mormor-Åsa på mig hela dagen om att göra ett inlägg här på bloggen så fick väl sätta fart då…
Som före detta skrivare så har vi anlänt till Israel och det som var spännande var att vi inte visste alls vad vi skulle få möta. Jag hade höga förväntningar att se kvinnor i burka och kameler, Aida hade bilden av söder bombade hus och Freja trodde att vi skulle till en modern stad mitt i en öken och det är ungefär vad vi har fått se hittills.
 
Idag hade vi frulle klockan sju, helt otroligt tidigt, sen träning 9 till halv 11 men eftersom det tar ca 45 minuter till hallen där vi även ska spela EM-kvalet åkte vi redan kvart i åtta. En skön powernap dit och tillbaka på bussen yesyes.
Vi kom tillbaka till hotellet vid halv tolv, en snabb dusch för oss och sen lunch vid tolv.
Efter lunchen och mötet fick vi ledig tid efter två. Och snabbt sprang vi upp till taket på hotellet för att bara njuta vid poolen en hel halvtimme (max en halvtimme i solen, klara och strikta order.)
 
För att se mer runt om hotellet gick vi ner till stranden som ett helt gäng nyfikna turister med kameror och blev möta av leenden och vinkande människor, vi är värsta famous people här ju!
Stranden var helt otroligt fin och perfekt väder med 30 grader och skinande sol. Funderingarna om att försöka övertala Tina om tre extra dagars semester här i Tel Aviv var många! Men får väl ta det när man blir äldre, eller vad säger du Åsa?
Nu har jag gjort mitt första inlägg här på bloggen, och jag måste bara kommentera om det där med två-bollen där det nu står 10-1. Det var verkligen lika på dagens träning så möt oss igen så åker ni på en omgång, vänta bara….
 
/ #1
 
 

Kommentarer

Postat av: mamma Ingela

Publicerad 2012-09-13 07:22:24

Vilken härlig bild!
Jag uppdaterar denna blogg flera gånger om dagen för att se om ni har skrivit något nytt.
Det är jättehärligt att kunna läsa om era äventyr som ni ser det :-)
Kram på er alla och lycka till!!

Ingela

Postat av: Staffan

Publicerad 2012-09-26 10:41:56

Hej!
Det var jag som tog bilden på stranden i Tel Aviv! Fantastiskt kul att träffa hela laget på plats i Israel!

Stort lycka till med kommande utmaningar och tävlingar!

//Staffan

Svar: Sent svar men bloggen är inte så aktiv när landslaget inte är samlat!
Vi tackar för den fina bilden på stranden och lyckönskningarna, alltid roligt att träffa på svenskar när vi är ute och reser!
#5 Andréa
damlandslagvolleyboll.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela