Damlandslaget 2013

Damlandslaget laddar inför två landskamper mot grannationen Danmark den 17 (i Köpenhamn) samt den 18 maj i Halmstad. Uppladdningen sker i Polen där vi matchar mot ett flertal polska lag. Vi hade även med oss Danmark under resans första dagar. Glöm inte att komma och heja på oss i Halmstad i helgen!

Framme i Tel Aviv

Publicerad 2012-09-11 21:37:05 i Allmänt,

Vår resa från Polen mot Israel böjade redan klockan 3 imorse. Det var ett genomgående trött gäng (förrutom Aida och Freja som var våra frivilliga väckarklockor på morognkvisten) som tog sig till Krakows flygplats. Vi har alla varit nöjda med Polen och dess utbut både kulturelt och volleybollmässigt och jag tror vi alla kommer sakna hotellets städerska som nöp oss hjärtligt i kinderna när vi inte förstod vad hon sa eller hallonsylten som serverades till pannkakorna. Vi tackar personalen på hotel Widok och staden Bielsko Biala för många fina och svettiga veckor! Nu är det dock dags för nästa etapp i vår resa. Israel står på schemat. Efter Krakow hann vi med en snabb mellanlandning i Munchen innan vi bordade planet mot Israel och Tel Aviv och nu är vi här! Det har varit en lång resdag och dom flesta sover nog redan. Jag ska lägga mig jag med först måste jag upplysa er om vår inlededande match mot hemmanationen Israel på torsdag klockan 18.30. Tagga match!
/S







Kommentarer

Postat av: Annie Peretz

Publicerad 2012-09-12 10:30:40

Välkomna till Israel! Ni kommer förhoppningsvis att se åtminstone några blågula flagor/tröjor i publiken. Hoppas ni får en trevlig vistelse här och stort LYCKA TILL!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela