Damlandslaget 2013

Damlandslaget laddar inför två landskamper mot grannationen Danmark den 17 (i Köpenhamn) samt den 18 maj i Halmstad. Uppladdningen sker i Polen där vi matchar mot ett flertal polska lag. Vi hade även med oss Danmark under resans första dagar. Glöm inte att komma och heja på oss i Halmstad i helgen!

Dom senaste dagarna i bilder!

Publicerad 2012-09-07 20:25:48 i Allmänt,

Då min dator inte velat koppla upp till hotelletsinternet har dom senaste dagarnas bloggupplägg legat på is. Mycket har dock hänt. Bland annat har Katta, Linn och Nellie haft sitt "rookietal" i form av en tolkning av "evolution of dance". Uppträdandet var mycket populärt då det bjöds på godsaker. Dessutom fyller vår läkare Uffe 60 år imorgon. Vi skickar grattishälsningar från Slovakien och hoppas han får en trevlig dag med mycket presenter och tårta!

Vi har även spelat två EM-kval matcher mot Slovakien och Spanien. Det blev förlust i båda matcherna med 3-0 och nu är det endast Israel kvar att spela mot. Detta sker imorgon klockan 16, men innan dess får vi lite egentid på vårt 4-stjärniga hotell! Nu ska här laddas för en väl spelad sista match!
 
Vi hörs!
/S, M, och Frrrr







Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela