Damlandslaget 2013

Damlandslaget laddar inför två landskamper mot grannationen Danmark den 17 (i Köpenhamn) samt den 18 maj i Halmstad. Uppladdningen sker i Polen där vi matchar mot ett flertal polska lag. Vi hade även med oss Danmark under resans första dagar. Glöm inte att komma och heja på oss i Halmstad i helgen!

Utkast: Aug. 29, 2012

Publicerad 2012-08-29 11:10:00 i Allmänt,

Igår spelades ännu en träningsmatch med vinst 5-0 i set.
Första set spelades med boktavligen solen i ögonen och det blev ganska ryckigt. Men efter ett tag hittade vi rätt och avslutade setet med stora siffror. De följande seten hade liknande siffror, utom de två sista när de på andra sidan slappnade av och började spela bättre.
Med mycket bolltouch blev det bra träning för oss även om motståndet inte var lika tufft som vi förväntade oss, och vi fick istället chans att prova nya saker och att föra hela matchen själva.

Dessutom hade gynnade motståndet oss så vi kunde spela runt med alla spelare, så nu har alla fått lite speltid och känna på posk volleyboll.

I eftermiddag har vi ledig tid för första gången på ett tag och vi ser fram emot shoppingcentret vi hört så mycket om, och firar min (Kattas) födelsedag med polska våfflor!

/Katarina #16

Kommentarer

Postat av: Solveig

Publicerad 2012-08-29 18:47:31

Det verkar vara riktigt soligt i hallen.Hälsa grattis till Katta.Lycka till i fortsättningen önskar jag till er alla.Madde.....blev det några nya skor?????

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela