Damlandslaget 2013

Damlandslaget laddar inför två landskamper mot grannationen Danmark den 17 (i Köpenhamn) samt den 18 maj i Halmstad. Uppladdningen sker i Polen där vi matchar mot ett flertal polska lag. Vi hade även med oss Danmark under resans första dagar. Glöm inte att komma och heja på oss i Halmstad i helgen!

Framme i Polen!

Publicerad 2012-08-25 22:26:39 i Allmänt,

Varken det försenade flyget eller hungern höll oss från att applådera då vi landade på Polsk mark! För många av oss var det första besöket i landet medan andra landade för nionde gången. På bussen mot Bielsko Biala fick vi förstagångsresenärer en snabbkurs i Polska då lokalbefolkningen inte är så haj på varken engelska, svenska eller skånska. Det är tur att vi har med oss Beata och Aga som både kan kommunicera och guida oss genom den än så länge främmande staden.
 
Även fast flygturen endast tog en timme har dagen vart lång och dom flesta av oss har längtat efter en dusch och en säng. Men innan vila välkomnades vi till vårt fina "fitness" hotell med en tvårätters middag (trerätters om man räknar med bananen - visst Ani Banani?). Efter middagen tog vi oss en promenad till affären för att köpa frukt och annat som ger energi under svettiga träningspass.
 
Detta var vår lediga dag, nu väntar träning igen imorgonbitti och uppladdning inför flera spännande och utmanande matcher!
 
Sov gott Sverige! /Sara och Katta

Kommentarer

Postat av: Leif Nilsson

Publicerad 2012-08-26 20:27:45

Härligt Bielsko Biala där spelade v Europacup för ett antal år sedan.

Hälsa arrangörerna från Hylte Volley Bollklubb

Ha det så bra Katharina och hälsa alla tjejerna från oss i Hylte/Halmstad Volley

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela