Damlandslaget 2013

Damlandslaget laddar inför två landskamper mot grannationen Danmark den 17 (i Köpenhamn) samt den 18 maj i Halmstad. Uppladdningen sker i Polen där vi matchar mot ett flertal polska lag. Vi hade även med oss Danmark under resans första dagar. Glöm inte att komma och heja på oss i Halmstad i helgen!

Bildkollage!!

Publicerad 2011-08-15 10:34:41 i Allmänt,

På invigningen kan det variera lite mellan ländernas olika kläder, här är några riktigt fina klänningar!Syfafrika bjuder alltid på dans och show!Smile - redo för invigning :)elektrisk staket runt universiad vilage med många vakter och kamerorSäkerheten är på topp, igår hade vi återigen poliseskort till halln!
Sara försöker gjora sig vacker efter matchen i en chinesisk För att vara effektiv kan man sminka sig i bussen, det är dock en utmaning med tanke på hur chaufförerna kör!!chinesisk arbetare-rast?En kinesisk arbetare tar igen sig litepolis station vid varje korsningBilder utanför en av våra träningshallarblommor monumentÄven där är säkerheten hög!Allt är pyntat för Universiaden!press bilenMatilsa fick äran att vara fackelbärareDet är tur att vi har Matilda som både kan springa, hålla facklan, vinka och se sjukt snygg ut - en bättre fackelbärare kunde vi inte ha haft!!Kinesisk perfektion! Fysio-Åsa får också träna lite ibland ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela