Damlandslaget 2013

Damlandslaget laddar inför två landskamper mot grannationen Danmark den 17 (i Köpenhamn) samt den 18 maj i Halmstad. Uppladdningen sker i Polen där vi matchar mot ett flertal polska lag. Vi hade även med oss Danmark under resans första dagar. Glöm inte att komma och heja på oss i Halmstad i helgen!

Shopping: check!

Publicerad 2011-08-17 17:34:00 i Allmänt,

Då var ännu en dag avklarad i värmen och idag har vi haft matchledigt. Därför passade vi på att åka in till stan och shoppa loss lite. Shenzhen är en med Kinas mått mätt halvliten stad med nånstans mellan 9 och 11 miljoner invånare (olika bud beroende på vem man lyssnar på). Med svenska mått mätt är det alltså en hel nation... Men vi lyckades ändå ta oss både in till stan och tillbaka utan att tappa bort en enda spelare eller ledare. Bra jobbat tycker jag! En hel del hörlurar, converse-skor och örhängen har det blivit och diverse andra saker också. Priserna är väldigt varierande och så även kvalitén men vi känner oss nöjda med det mesta!

Vi har även kört ett träningspass i hallen där vi spelar matchen i morrn. Då står Kanada på andra sidan och det är nu allvaret börjar på riktigt, slutpselet och i morrn avgjörs det om vi ska spela om platserna 9-12 eller 13-15 (15 för att Slovenien har dragit sig ur av okänd anledning...). Vi har ju mött Kanada i en träningsmatch då vi spelade två ganska jämna set som vi förlorade. Men det känns skönt att spela mot ett lag vi har mött förut och där vi vet vad vi kan vänta oss. Det är en match som vi definitivt har chans att vinna men det kräver att vi presterar på topp och inte ger dom för mycket enkla poäng.

Så nu är det dags för sängen, samla massa energi som ska användas väl i morrn kl 18.00 chinatime. Håll tummarna för oss!!

PS. Vi är medvetna om att ingen rapport om matchen mellan oss och Belgien har skrivits och det finns diverse anledningar. Håll inte andan i väntan på den, kanske dyker den upp men det är inte alls säkert vi har nämligen tagit lärdom och därefter släppt den matchen.

Tack för mig och hoppas ni har det riktigt bra hemma i Sverige!

//#4 Matilda

Kommentarer

Postat av: Kimme

Publicerad 2011-08-17 17:43:31

Ok angående Belgien som jag undrade om jag missat, men men jag fattar....

Slå Canada ska väl inte vara så vårt =)

/Kimme

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela