Damlandslaget 2013

Damlandslaget laddar inför två landskamper mot grannationen Danmark den 17 (i Köpenhamn) samt den 18 maj i Halmstad. Uppladdningen sker i Polen där vi matchar mot ett flertal polska lag. Vi hade även med oss Danmark under resans första dagar. Glöm inte att komma och heja på oss i Halmstad i helgen!

Samlade på nytt!

Publicerad 2011-08-31 21:18:22 i Allmänt,

Hej och hjärtligt välkomna hit igen! Efter en välbehövlig paus är vi nu samlade, i Ängelholm denna gång. Alla kom hit i måndags och vi hann med ett träningspass på kvällen innan det var sängdags. Gött att vara i gång på riktigt igen. Nu ligger hela vårt fokus på helgens OS-kval mot Georgien. Hittills har vi inte jättebra koll på vad Georgien kommer ställa på banan men av det vi hört så ska vi ha bra chanser och behöver därför fokusera mycket på vårt eget spel för att få det att stämma.

Vi har hunnit med 4 bollpass och ett gympass på stadens Friskis och svettis som var uppskattat av både våra kroppar och knoppar. Det har varit lite omsättning på spelare inför den här veckan och nu börjar vi komma igång ordentligt. Finns mycket att glädja sig åt under träningarna och nu är vårt jobb att se till att det händer oftare och oftare och framförallt att det händer väldigt mycket under matcherna i helgen!

Det finns vissa skillnader mellan Shenzhen och Ängelholm. Först och främst är det lite svalare här!! Det regnar även rätt mycket om dagarna även om Andrea minsann inte tycker att det är så farligt :) Maten är betydligt mer svensk och även om det inte finns lika många alternativ tror jag vi alla är hemskt nöjda! Frukosten har fortfarande både flingor och äggröra och det är betydligt kortare köer. Det är betydligt mindre folk överallt här och det finns inga som står och visar oss vart vi ska ta vägen.

Dagens bästa var fikat hemma hos Andrea som var helt magiskt! :)

/#4 Matilda

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela