Damlandslaget 2013

Damlandslaget laddar inför två landskamper mot grannationen Danmark den 17 (i Köpenhamn) samt den 18 maj i Halmstad. Uppladdningen sker i Polen där vi matchar mot ett flertal polska lag. Vi hade även med oss Danmark under resans första dagar. Glöm inte att komma och heja på oss i Halmstad i helgen!

Ni hao!

Publicerad 2011-08-21 20:05:45 i Allmänt,

Ni hao mitt i natten! Nu står vi här utanför vårat boende och väntar in bussen som ska ta oss in till Hong Kong flygplats och sedan vidare till Helsingfors! Vi har bestämt oss för att ställa om till Sverigetid, därför är vi fortfarande vakna. Men snart ska vi iväg på en kvällpromenad och lite mat i form av senmiddag/tidig frukost...Vi hoppas att dom serverar dom goda våfflorna in på småtimmarna :)
Söndagen bestod av shopping i alla dess former och fika på Starbucks! Väldigt uppskattad vila i denna värmen. Dagen avslutades med att se Brasilien krossa Kina i finalen. Samt att Ryssland tog hem bronset över Japan. Känns bra att vi hade silvermedaljörerna och fjärdeplatslaget i våran grupp!
Idag efter matchen lackade vi ur på den kinesiska busslogistiken. Men efter diverse utbrott och hot om att beställa taxi så gav det sig tillslut med sig. Vi vann över den kinesiskt organistaionen!!!!!!
Det var allt från oss och Kina, nu blir det uppehåll till den 29e aug. då os-kvalet väntar i Ängelholm!
Jag och Andréa vid en shoppinggata!
Som svenskar är vi populära ute på gatorna båda för att vi är långa och snygga!
//Aida #3 och Andréa #5

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela