Damlandslaget 2013

Damlandslaget laddar inför två landskamper mot grannationen Danmark den 17 (i Köpenhamn) samt den 18 maj i Halmstad. Uppladdningen sker i Polen där vi matchar mot ett flertal polska lag. Vi hade även med oss Danmark under resans första dagar. Glöm inte att komma och heja på oss i Halmstad i helgen!

Matchdag!

Publicerad 2011-08-14 04:23:28 i Allmänt,

Nu är det äntligen dags för match, en dag som vi alla har väntat väldigt länge på!!
Dagen till ära så fick vi sovmorgon, vilket var väldigt välbehövligt då det är mycket nya intryck hela tiden och en god natts sömn behövs för att sortera allt nytt och ladda batterierna så man orkar med träning och match!
Dagen ser ut på följande sätt:
9-10 Frukost
12.30-13.30 Träning
14.00 Lunch
VILA
Snacks/Middag
18.10 Bussen går till matcharenan
20.00 SWE-JPN
Som sagt ser vi verkligen fram emot dagens match och vi skall gå ut på plan oh göra vårt bästa, spela vårt spel och sen får vi se hur långt det räcker! Vi mötte Japan i Serbien för två år sedan och det är en häftigt volleyboll som man får möta, helt olik den europeiska volleybollen som vi är vana vid. Det är en ära att få åka iväg och representera Sverige och dessutom få spela mot toppnationer! Så därför skall vi även njuta av matchen till 110%!!!
Har hört rykten om att det eventuellt ska gå att se på matchen via någon webbsänding (eventuellt på eurosports webbsänding) så håll koll på volleyboll.se eller på saif.se för att se om det läggs ut någon länk!
Tina och Johanna bjuder på en snygg pose från vårt rum :)
Hejja gärnet där hemma nu!!!
// Andréa no. 5

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela