Damlandslaget 2013

Damlandslaget laddar inför två landskamper mot grannationen Danmark den 17 (i Köpenhamn) samt den 18 maj i Halmstad. Uppladdningen sker i Polen där vi matchar mot ett flertal polska lag. Vi hade även med oss Danmark under resans första dagar. Glöm inte att komma och heja på oss i Halmstad i helgen!

Forts. sammanfattning

Publicerad 2011-08-14 04:43:08 i Allmänt,


Innan varje morgonträning så ska vi sjunga vår godmorgonsång som vi har knåpat ihop i laget.. Ni som varit med i landslaget innan vet ju att det ofta skrivs en eller flera låtar under varje period och här är årets första:
Melodi: Du är så yeah, yeah, wow, wow
Vi är här, det är tidigt,
klockan ringde, vi har lidigt
Vi går ut, och ska töja
och vi börjar genast röja

Vi har lämnat, Katrineholm nu,
för att åka längre norrut
I Vallentuna, resan slutar
och där stolpjävlen den lutar

Vi är så yeah yeah wow wow
Vi är så yeah yeah wow wow

Vi ska kämpa, vi ska slita
så vi kan de andra nita
Spela bagger, hoppa högt nu
första matchen börjar ju sju
Och vi känner att vi pallar
när Kina på oss kallar

Vi är så yeah yeah wow wow
Vi är så yeah yeah wow wow



GRILLKVÄLL
Igår vid tresnåret begav vi oss iväg mot Anna H´s hus för grillkväll.. eller ja, det var ju kväll för oss i vår Kinatid så därför kallade vi det grillkväll även om klockan bara vara 16.00 när middagen serverades :P Vi började med "fördrink" på hotellet innan vi gav oss iväg.
Det var en underbar eftermiddag/kväll som bjöd på:
god mat, rolig tipspromenad, rookietal (ni va grymma brudar!!), prisutdelning, skratt, fotografier, katter, tårta, kinesiska, film, husesyn, kaffe, mingel, fördrink, musik, info om Kina, trådgårdsmys, sång m.m.
Imorgon är det ÄNTLIGEN dags för oss att sätta oss på flyget t Kina, skall bli underbart/roligt/fantastiskt att vi åker.. det är nu äventyret börjar, let´s make it a good one ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela